Working holiday

Working holiday

Working Holiday vízum na Nový Zéland je oprávnění pro vstup do země za účelem poznávání a cestování po Novém Zélandu, a současně místní povolení k neomezené práci.

Toto vízum platí pouze 1 rok od vstupu do země. Od získání víza je nutno do 12 měsíců vycestovat, jinak vízum propadne. A to by byla velká škoda, protože Working Holiday vízum lze získat jen jednou za život.

Pro letošní rok 2018 se víza otevírají dne 6. 3. ve 22 hodin českého času.