Turistická víza

Turistická víza

V případě, že byste se chtěli vydat na Nový Zéland jen na krátko a délka vašeho pobytu nepřesáhne dobu 3 měsíců, není třeba vyřizovat předem žádné vízum (dostanete jej na letišti), dostačující je platný cestovní pas. I tak ale musíte splňovat pro vstup do země jisté podmínky.

  • trestní bezúhonnost
  • dobrý zdravotní stav
  • platnost cestovního pasu minimálně tři měsíce po vstupu do země
  • na účtu minimálně 1000 NZD na měsíc pobytu (výpis z účtu, případně hotovost) či 400 NZD + doklad o platbě ubytování
  • zpáteční letenka